Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

4G proefabonnementen bij T-Mobile

Sinds enige tijd heeft T-Mobile een landelijke dekking. Dit betekent dat er overal in het land gebruik gemaakt kan worden van het 4G-netwerk, mits u natuurlijk klant bent van T-Mobile. T-Mobile heeft dit zelf breed uitgemeten in het nieuws, door allerhande reclamesportjes en acties in het leven te roepen. Een van die acties zijn 4G proefabonnementen voor nieuwe gebruikers. Zo kunnen mensen de snelheid van het netwerk testen en tegelijkertijd kennismaken met T-Mobile. Hoe voordelig is deze actie?

 

Wat zijn de voorwaarden?

voorwaarden4G proefabonnementen bij T-Mobile klinken bijna te mooi om waar te zijn: een maand lang gebruik maken van het landelijke 4G-netwerk, zonder na afloop ergens aan vast te zitten. Het ‘Test ons nu’- abonnement geeft nieuwe gebruikers de kans om binnen een maand hun abonnement weer op te zeggen. Hier zit ‘m de moeilijkheid in deze aanbieding. Hoe makkelijk zal het namelijk zijn om uw abonnement weer op te zeggen? Hoe ver van tevoren dient u dit te doen zonder dat u alsnog aan een abonnement vast zit? Moet u telefonisch opzeggen, schriftelijk of allebei?
 
En hoeveel goedgebekte marketeers die u van uw opzegging willen afpraten, zult u eerst moeten spreken voordat alles rond is? Het is zinnig om deze zaken eerst eens uit te zoeken, voordat u besluit om voor een van de 4G proefabonnementen bij T-Mobile te kiezen.

 

En de bestaande gebruikers dan?

De meeste bedrijven richting zich in hun promotieacties op nieuwe klanten. Trouwe klanten hebben dan vaak het nakijken. Bij T-Mobile krijgen bestaande klanten echter ook een cadeautje, namelijk 4 GB extra data voor de periode van een maand. Dit om de komst van de landelijke dekking ook met bestaande klanten te kunnen vieren. Klanten die reeds gebruik maken van onbeperkt internet zullen uiteraard geen gebruik kunnen maken van dit extraatje. Daarnaast geldt de actie ook niet voor mensen met een prepaid abonnement.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone