Meer over

Goedkoopste-simonly.com

Over-onsWelkom op de website goedkoopste-simonly.com. Het streven is om de consument zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een geschikte provider. Dit maken wij mogelijk doormiddel van vergelijkingen op het gebied van sim only abonnementen. Veel consumenten zijn niet op de hoogte welke aanbieders er op de Nederlandse markt actief zijn, tevens kost het veel tijd om zelf een vergelijking te maken.

Onze vergelijkingstool toont een actueel en compleet aanbod en door middel van een handig overzicht vindt u eenvoudig de goedkoopste provider. Tevens is onze website voorzien van aanvullende informatie omtrent de verschillende providers en interessante artikelen omtrent sim only.

Verantwoording vergelijking

In de vergelijkingstool zijn diverse providers opgenomen. U kunt zelf het gewenste aantal belminuten, MB’s, en prijs invoeren waarna het goedkoopste sim only abonnement getoond wordt. Hierdoor is onze vergelijking volledig onafhankelijk, van alle providers die opgenomen zijn in de tool krijgt u daadwerkelijk de abonnementen gesorteerd op prijs te zien.

Wij ontvangen een eenmalige advertentievergoeding indien een bezoeker van deze website op de bestel button klikt en vervolgens daadwerkelijk een sim only abonnement afsluit. De hoogte van de advertentievergoeding varieert per provider. Ondanks dat de hoogte van de vergoeding varieert heeft dit geen invloed op de getoonde sorteringen, u krijgt een eerlijk en onafhankelijk overzicht te zien.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone