Meer over de vergelijking

De tool hierboven helpt u bij het vinden van een geschikte provider. Door het grote aanbod kan het lastig zijn de goedkoopste provider te vinden. Nadat u de selectiefilters gebruikt heeft kunt u de kolommen oplopend sorteren, hierdoor ziet u gemakkelijk welk sim only abonnement het goedkoopst is.

Goedkoopste-simonly.com heeft een groot deel van de providers in een database verwerkt, u hoeft hierdoor niet de websites af te gaan van de verschillende providers. U bespaart dus niet alleen geld, maar ook tijd! Daarnaast is de kans groot dat u niet alle providers kent, hierdoor heeft men vaak een incompleet beeld van het totale aanbod.

Er komen voortdurend nieuwe sim only providers op de markt. Wij zorgen ervoor dat deze nieuwe providers meegenomen worden in de vergelijking. Zo is Simyo als beste sim only provider gekozen in 2018, dit zien wij ook terug in de afgesloten abonnementen via onze website. Wij willen altijd de dienstverlening verbeteren. We vragen u daarom niet te aarzelen bij het sturen van een verzoek omtrent eventuele verbeteringen van de sim only tool.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden