Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

5G en Sim Only

We zijn nog nauwelijks gewend aan het feit dat 4G al voor een groot deel de 3G netwerktechnologie overgenomen heeft en nu al is 5G in beeld. Er wordt al hard gewerkt aan deze nieuwe standaard, maar het zal zeker nog enkele jaren gaan duren voordat het nieuwe 5G ook voor Sim Only beschikbaar komt. Het is dan ook zo dat gebruikers van Sim Only voorlopig zeker nog meer dan voldoende zullen hebben aan een 4G snelheid om goed gebruik te kunnen maken van alle toepassingen en applicaties op smartphones. De aandacht van de providers gaat vooral uit naar het realiseren van meer content, capaciteit en snelheid in de vorm van een innovatieve infrastructuur in het netwerk.

 

5G, omdat het altijd sneller kan

snellerHeel veel mensen kunnen zich ook anno 2016 nog prima redden met een 3G snelheid op de smartphone. Er zijn dan ook nog meer dan genoeg providers die 3G aanbieden, omdat de overstap naar het betere en snellere 4G netwerk nog niet is gemaakt. Terwijl deze providers druk bezig zijn om alle 3G Sim Only abonnementen te vervangen door abonnementen met 4G gaat de aandacht alweer uit naar een nog snellere en betere 5G technologie. 5G en Sim Only zullen zeker nog niet samengaan in de nabije toekomst. Er bestaan namelijk wel al veel ideeën voor deze nieuwe snelheid, zoals een minimale snelheid van 50Mbit, maar de technologie moet eigenlijk nog van schets af aan uit worden gewerkt.

 

Meer behoefte aan ‘meer’

We leven in een tijd waarin smartphones, databundels, applicaties en services voortdurend in ontwikkeling zijn. De mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid en men zal hier ook steeds meer gebruik van gaan maken. Dit zorgt ervoor dat er altijd behoefte aan ‘meer’ zal bestaan.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone