Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Aansluitkosten bij sim only

Een sim only abonnement is vaak voordeliger dan een regulier telefoonabonnement. Vooral klanten die al een goed werkende telefoon of smartphone hebben kunnen daarmee eenvoudig op hun belkosten besparen. Het is ondanks de besparing per maand verstandig om ook naar de eventuele aansluitkosten te kijken. Dit zijn kosten die een provider in rekening kan brengen voor het afsluiten van een nieuw abonnement. De providers zijn vrij in de hoogte van dit bedrag, in de meeste gevallen zal het gaat om een paar tientjes. In sommige gevallen krijgen klanten een aantrekkelijke korting op de aansluitkosten of hoeven ze die zelfs helemaal niet te betalen.
 

Nieuw contract afsluiten

nieuw-contractSluit u een nieuw sim only abonnement af? Dan bestaat de kans dat u te maken krijgt met aansluitkosten. Het zijn de kosten die de provider berekent om u aan te sluiten op het netwerk en in het systeem te zetten. Hier moet een medewerker tijd insteken, vandaar dat u mogelijk €25 of een ander bedrag aan kosten dient te betalen. De aansluitkosten hoeft u maar één keer te betalen en over het algemeen worden die bij de kosten voor de eerste maand opgeteld. Houd er dus rekening mee dat de factuur de eerste maand wat hoger kan uitvallen dan u zou verwachten.
 

Korting of helemaal geen aansluitkosten

In andere gevallen krijgen klanten korting op de aansluitkosten, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een tijdelijke actie. Dat kan het voordeel van een paar tientjes opleveren, waardoor het de moeite waard is om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Bij verschillende providers worden er helemaal geen aansluitkosten berekend, waardoor u zich daar als het ware gratis kunt aanmelden. De provider betaalt de aansluitkosten, zodat u vervolgens gebruik kunt maken van een voordelig abonnement waarvan op voorhand goed duidelijk is wat de kosten per maand zullen zijn.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone