Ben Dubbel actie gestart: meer data en minuten

Ben is de Dubbel actie gestart. Dat betekent dat klanten kunnen rekenen op een dubbel aantal MB’s per maand, net als dubbele belminuten en dubbele SMS-berichten. De abonnementen in de actie zijn beschikbaar met een groot aantal verschillende telefoons. Klanten hebben wat dat betreft de keuze uit smartphones van de verschillende populaire merken, die ze vervolgens dubbel zoveel kunnen gebruiken.
 
Uiteraard gelden ook de dubbele MB’s, minuten en SMS-berichten in heel de EU, net als in Nederland. Sinds 15 juni mogen providers daarvoor geen extra kosten meer berekenen. Dat betekent dat klanten in heel de EU optimaal gebruik kunnen maken van hun smartphone en abonnement.
 

Dubbele MB’s, minuten en SMS-berichten

De Dubbel actie van Ben geldt voor alle onderdelen van het abonnement. Dat betekent bijvoorbeeld dat een abonnement van 500MB per maand nu goed is voor 1000MB per maand. Een bundel met 100 belminuten levert er 200 per maand op en het is vanuit die bundel ook mogelijk om SMS-berichten te versturen. Het mobiele internet van Ben is beschikbaar op basis van 4G. Dat betekent dat de dubbele MB’s goed zijn voor het snelste netwerk dat er op dit moment beschikbaar is.
 

Bel Dubbel actie voor tal van telefoons

ben-dubbelBen heeft de Dubbel actie beschikbaar gemaakt voor een groot aantal mobiele telefoons. Het gaat dan bijvoorbeeld om een aantal modellen van Samsung, net als die van Huawei en Apple. Verder zijn er telefoons van Motorola, Sony en LG beschikbaar. Het gaat niet om de nieuwste modellen, maar om smartphones die net wat ouder zijn en een betere prijs-/kwaliteitverhouding hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Samsung Galaxy A5 of de Apple iPhone SE met de Ben Dubbel actie te bestellen. Op die manier zijn er dubbele MB’s, minuten en SMS-berichten beschikbaar op deze populaire smartphones van topmerken.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden