Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Beste oplossing voor grootverbruikers

Iedereen gebruikt zijn telefoon voor andere doeleindes. Bovendien maakt de ene persoon ook meer gebruik van bepaalde mobiele diensten dan de andere persoon. Het is dan ook belangrijk dat de sim only bundel goed samengesteld wordt op basis van het verbruik van de persoon. Voor grootverbruikers is de beste oplossing onbeperkte bundels. Een andere optie is natuurlijk ook om te kiezen voor de hoogst mogelijke bundel. Echter loopt u hierbij het risico dat dit niet voldoende bevat en daardoor hogere kosten krijgt. Bovendien zijn de hoogst mogelijke bundels doorgaans niet eens voordeliger dan onbeperkte opties.

 

Waarom onbeperkte bundels?

waarom-onbeperktWanneer men veel internet is een onbeperkt internetbundel handig, bij veel bellen een onbeperkte belbundel en bij veel sms’en een onbeperkte sms-bundel. Door te kiezen voor onbeperkt weet u zeker dat u niet buiten de bundel gaat verbruiken, want wanneer dit wel gebeurt zal dit resulteren in een behoorlijk hoge rekening. De kosten buiten de bundel zijn namelijk altijd behoorlijk hoger dan binnen de bundel. Daarnaast is het voor grootverbruikers ook comfortabeler, gezien men niet altijd rekening hoeft te houden met het verbruik, maar onbezorgd kan bellen internetten en sms’en.

 

Alles onbeperkt

Het is ook mogelijk om alles onbeperkt aan te schaffen, hierbij kunt u onbeperkt internetten, bellen en sms’en. Let wel dat dit alleen interessant is wanneer u van zowel internet als bellen veel gebruik maakt. Wanneer u alleen veel belt of alleen veel internet is een losse onbeperkte bundel doorgaans voordeliger.
 
Robin Mobile is een provider die alles onbeperkt aanbiedt in 1 bundel. U heeft hier de keuze uit 3 verschillende sim only abonnementen. De enigste afwijking is de snelheid van het internet, hoe meer u betaald per maand hoe beter en sneller het internet zal zijn. Maar wanneer u bijvoorbeeld alleen veel belt of internet adviseren wij u ook naar de andere providers te kijken.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone