Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Betalen met PayPal bij Vodafone

Vodafone maakt contactloos betalen met de telefoon mogelijk, onafhankelijk van bij welke bank er gebankierd wordt. Dat betekent dat zowel klanten van ING als Rabobank, ABN Amro en andere banken bij Vodafone gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om contactloos met hun telefoon af te rekenen. Alles dat ze daarvoor nodig hebben is een smartphone met een abonnement bij Vodafone en een account bij Paypal.
 

Contactloos betalen met de telefoon

Contactloos betalen kennen we inmiddels van onze nieuwe pinpassen en ook het betalen met de mobiele telefoon begint aan populariteit te winnen. Voorlopig hangt dit nog af van zowel de mobiele provider als de bank waar iemand bankiert, iets waar Vodafone dus verandering in aan wil gaan brengen. De nieuwe koppeling met Paypal moet ervoor gaan zorgen dat het niet langer uitmaakt waar iemand bankiert.
 
In plaats daarvan is het voldoende om de telefoon op betaalafstand van een terminal te houden om een betaling te doen. Het geld wordt afgeschreven via het Paypal-account, op basis van de verbinding die Vodafone als provider mogelijk maakt. De combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat de telefoon voor kleine aankopen de portemonnee kan gaan vervangen.
 

Koppelen aan een Paypal-account

koppelenOm gebruik te kunnen maken van de mogelijkheid tot contactloos betalen dienen klanten van Vodafone een account te hebben bij Paypal. Dit is een online portemonnee die het mogelijk maakt online betalingen te doen. Paypal zorgt er daarnaast nu dus ook voor dat het mogelijk wordt om in de winkel contactloos af te rekenen. Het Paypal-account kan worden gekoppeld aan een creditcard of kan worden opgewaardeerd via een creditcard. Op die manier is er voldoende geld beschikbaar om via de smartphone eenvoudig kleine bedragen af te rekenen, zonder dat er een portemonnee aan te pas hoeft te komen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone