Cadeau bij sim only

Het is tegenwoordig bij sommige providers dan wel andere aanbieders mogelijk een sim only abonnement af te sluiten in combinatie met een cadeau. Voor deze optie wordt gekozen wanneer men nog geen nieuwe telefoon nodig heeft en dus gewoon kan blijven bellen met het huidige toestel. In dit geval is het zonde om te blijven betalen voor de dure telefoon en kan er gekozen worden voor sim only of sim only plus een cadeau.
 

Verschillende soorten cadeaus

De cadeaus waar u uit kunt kiezen variëren van kleine cadeaus tot vrij grote cadeaus als een Playstation, tablet of Wii. Deze cadeaus worden dusdanig als gratis aangeboden, uiteraard is gratis niet het geval. Wanneer u een sim only abonnement vergelijkt met een sim only plus cadeau zult u zien dat u voor de tweede optie veel hogere maandkosten kwijt bent.
 
Wanneer u het verschil in kosten wat betreft de mobiele diensten vergelijkt is dit behoorlijk groot. Ook wanneer u bijvoorbeeld de kosten van een Xbox door 24 deelt, de periode van een 2 jarig contract en dit optelt bij een los sim only abonnement zonder cadeau zult u zien dat het onvoordelig is te kiezen voor een cadeau. U kunt liever zelf het cadeau aanschaffen en kiezen voor een goedkoop sim only abonnement als u geen nieuwe telefoon nodig heeft. Overigens zijn hier wel uitzonderingen daargelaten, in enkele gevallen is het goedkoper dit in combinatie te doen.
 

Lokkertje

lokkertje-cadeauDe conclusie is dan ook dat een sim only plus cadeau een lokkertje is en absoluut niet gratis. Door middel van de hoge abonnementskosten betaald u het cadeau terug en bovendien ook nog extra kosten. In enkele gevallen is dit voordelig, maar wij raden u aan dit zeer goed uit te zoeken en te vergelijken. Het enige voordeel zou zijn dat u maandelijks een bedrag kwijt bent in plaats van in één keer een groot bedrag voor bijvoorbeeld een dure spelcomputer.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden