Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Compensatie voor T-Mobile storing

T-Mobile heeft afgelopen weekend te maken gehad met een fikse storing. Dit vond plaats op vrijdag 24-08-2015 en duurde tot en met zaterdag ochtend. Om klanten tegemoet te komen is er een compensatie regeling bedacht. Ook voor zakelijke klanten is er een compensatie regeling, echter worden deze klanten later hierover geïnformeerd.

 

De storing

De storing begon vrijdag tot en met zaterdag ochtend. Hierbij werden niet alleen de klanten van T-Mobile getroffen, maar ook van Tele2 en Ben, gezien zij gebruik maken van hetzelfde netwerk. Klanten konden wel naar 112 bellen, maar er waren wel problemen om naar normale telefoonnummers te bellen.
 
De oorzaak van de storing waren softwareproblemen in 1 van de datacentra’s, volgens Mariek Snoep de directeur van T-Mobile. Ongeveer een derde van alle klanten heeft hiervan problemen ondervonden doordat zij niet hebben kunnen bellen en/of gebruik hebben kunnen maken mobiel internetten. T-Mobile biedt dan ook haar welgemeende excuses aan voor het ongemak dat de klanten ervaren hebben.

 

Compensatieregeling

compensatie-regelingOm de klanten tegemoet te komen is er een compensatieregeling. Elke klant die problemen heeft ondervonden aan de storing krijgt een extra databundel van 500 MB. Echter zijn er ook klanten die dit niet willen, of hier niets aan hebben. In dit geval kunnen zij kiezen voor een financiële tegemoetkoming t.w.v. 1,50 euro of 125 extra T-Mobile punten welke men vervolgens kan gebruiken in de T-Mobile shop. In deze shop kan men de punten doneren voor een goed doel, of gebruiken voor bijvoorbeeld accessoires of andere cadeaus. De provider heeft al aangegeven dat de compensatie uiteraard niet in verhouding staat met de last die klanten ondervonden hebben aan de storing. Voor de compensatie hoeft u niets te doen. U zult eerdaags een sms ontvangen met de instructies. De provider vraagt geduld hiervoor te hebben gezien dit een tijdrovende klus is.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone