Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Contractduur kiezen bij sim only

De contractduur bij een sim only valt in een aantal gevallen zelf te kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er 12 maanden klant te worden. Er valt aan de andere kant te kiezen voor een kortere contractduur, bijvoorbeeld met de abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Aan de andere kant valt de overeenkomst ook tot 24 maanden te verlengen. Wat betekenen de verschillende keuzes en hoe valt er een goede keuze te maken voor de contractduur van een sim only abonnement? We zetten de verschillende opties op een rij.
 

Korte contactduur

korte-contactduurEen korte contractduur biedt het grote voordeel van een hoge mate van flexibiliteit. Het is mogelijk om na een maand gewoon weer weg te gaan. Denkt u na over een abonnement bij een nieuwe of (voor u) onbekende speler? Het is dan de moeite waard om een korte contractduur voor een sim only abonnement te kiezen. Indien er dan wat mis gaat is het mogelijk om weer over te stappen. Na bijvoorbeeld 6 maanden zonder problemen is het mogelijk er een langer abonnement van te maken.
 

Lange(re) contractduur

De lange(re) contractduur heeft namelijk ook belangrijke voordelen. Over het algemeen valt er korting te krijgen door het abonnement voor een langere periode af te sluiten. De provider weet op die manier dat er een klant voor 12 maanden of voor 24 maanden bij is gekomen. In ruil voor die zekerheid is het mogelijk om een paar euro korting per maand te bedingen. Het is daarom de moeite waard nieuwe providers uit te proberen met een korte contractduur. Zodra het abonnement bevalt is het een goed idee om de contractduur voor het sim only abonnement te verlengen en daarmee te profiteren van de lagere tarieven.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone