Duo simkaart bij sim only

Een sim only abonnement afsluiten met een duo simkaart? Verschillende providers bieden de mogelijkheid om een twee simkaart te bestellen. Het is dan mogelijk om een enkel abonnement te gebruiken op verschillende toestellen. U kunt bij KPN gebruiken maken van een duo simkaart.
 
Naar KPN
 

Sim only met een duo simkaart

De naam geeft het eigenlijk al aan, een sim only met een duo simkaart zorgt voor meerdere simkaarten die naast elkaar te gebruiken zijn. Dat voorkomt bijvoorbeeld het voortdurend wisselen van simkaarten tussen meerdere telefoons. Het is mogelijk om gebruik te maken van een smartphone en een tablet met een eigen simkaart of een moderne smartphone en een oude telefoon voor tijdens het sporten.
 
De beide simkaart zijn aangesloten op hetzelfde abonnement, aan de hand waarvan er slechts een enkele bundel per maand hoeft te worden afgenomen. Een sim only abonnement met een duo simkaart kan op die manier in verschillende situaties goed van pas komen.
 
KPN biedt de mogelijkheid tot een duokaart, T-Mobile biedt een duo sim aan en Vodafone spreekt over duosim. Tele2 en Telfort bieden de mogelijkheid om hier zakelijk gebruik van te maken. Andere providers bieden geen sim only met duo simkaart abonnement aan.
 

MultiSim in plaats van DualSim

multisimVodafone biedt bovendien de mogelijkheid tot een MultiSim. Het is dan mogelijk om de data(bundel) te verdelen over twee toestellen. Het is dan niet mogelijk om te bellen of SMS-en met het tweede toestel. Deze optie lijkt vooral goed geschikt voor de combinatie tussen een smartphone en een tablet. Houd er rekening mee dat de MultiSim oplossing alleen beschikbaar is in combinatie met een 4G abonnementen.
 
Een sim only abonnement met duo simkaart kunt u afsluiten door een regulier sim only abonnement aan te vragen bij een van de providers die dit aanbieden. Neem daarna contact op met de klantenservice om dit in orde te laten maken en de tweede simkaart te ontvangen.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden