Steeds meer Nederlanders beschikken over twee telefoons: één toestel voor privégebruik en een werktelefoon. Het is natuurlijk niet handig om telkens twee telefoons mee te slepen. Bovendien kan het behoorlijk verwarrend zijn wanneer u constant wisselt tussen toestellen. Steeds meer mensen vinden het dan ook onhandig om meerdere telefoons te hebben. Daarom zien we de laatste jaren dat veel telefoons plaats hebben voor twee simkaarten. Vindt u het maar niets om telkens met meerdere simkaarten te prutsen? Ook dan is er een oplossing: eSIM van Simyo!

Wat is eSIM?

zorgenDe term is voor veel Nederlanders nog onbekend. Daarom leggen we deze term hier in het kort uit. Dankzij eSIM wordt het mogelijk om twee nummers op één telefoon te gebruiken. Nu denkt u mogelijk dat u hier alsnog twee simkaarten voor moet hebben, maar dat is niet het geval, het is namelijk een digitale simkaart. Deze kunt u bij Simyo laten activeren. Indien u voor deze optie kiest, wordt uw huidige simkaart vervangen door een eSIM. De oude simkaart heeft u vervolgens niet meer nodig. De chip in de digitale simkaart wordt gekoppeld aan uw smartphone en rekeningnummer.

Geschikt voor ieder toestel?

Klinkt deze oplossing u als muziek in de oren? Dan wilt u uw plastic simkaart mogelijk direct vervangen door een digitale sim. Helaas kunt u eSIM nog niet gebruiken op ieder toestel. Nee, want vooralsnog is dit uitsluitend geschikt voor de nieuwste toestellen van Apple. Heeft u een Android-toestel? Niet getreurd, want later dit jaar is het ook mogelijk om met dergelijke telefoons over te stappen op eSIM.

Hoe zit het met abonnementen?

Indien u kiest voor eSIM, heeft u twee mogelijkheden: prepaid of sim only. Bent u momenteel al klant van Simyo? Dan kunt u direct overstappen op eSIM. Althans, wanneer u een nieuwer model iPhone heeft. Overigens hoeft u nog geen klant te zijn bij Simyo. Ook nieuwe klanten die voor sim only van Simyo kiezen kunnen kiezen voor eSIM.

Heeft u een prepaidkaart van Simyo? Ook dan is overstappen op eSIM mogelijk. Indien u een nieuwe prepaidklant bij deze aanbieder wordt, kunt u nog niet kiezen voor een digitale simkaart. Bent u niet zeker of eSIM geschikt is voor uw toestel of abonnement? Controleer dit dan altijd eerst. Zodoende weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden