Extra belminuten bij Simyo bijkopen

Simyo biedt sinds kort ook de mogelijkheid om extra belminuten bij te kopen. Komt u tijdelijk niet uit met de bundel die u normaal gesproken heeft, in een maand waarin het aantal belminuten sneller op raakte dan u had verwacht? Geen probleem, u kunt dan een tijdelijke extra bundel afsluiten. De bundels zijn geldig tot aan het eind van de maand, waarna die automatisch weer komen te vervallen. Het is op die manier mogelijk om snel extra belminuten toe te voegen aan uw sim only abonnement bij Simyo. Het grote voordeel? U voorkomt hoge kosten buiten de bundel.
 

Extra belbundel met belminuten kopen

Er is bij Simyo een extra belbundel beschikbaar met 50 belminuten of SMS-berichten. De bundel kost €2 en is daarmee een kleine toevoeging op het reguliere abonnement. De kosten voor de bundel worden gewoon via de factuur berekend, waardoor het niet nodig is om die apart af te rekenen. De belbundel is meteen actief en geldt vervolgens tot het eind van de maand. Komt u wat belminuten tekort en wilt u voorkomen dat u duur buiten de eigen bundel dient te bellen? Dan biedt deze extra optie uitkomst, terwijl u de kosten aan de andere kant eenvoudig in de hand kunt houden.
 

Online belminuten bijkopen bij Simyo

bijkopenU kunt de extra belminuten bij Simyo gewoon online kopen, mits u daar klant bent natuurlijk. Dit kan vanuit Mijn Simyo. Door aan te geven dat u extra belminuten minuten wilt kopen kunt u online een bestelling plaatsen. Het is niet nodig om die al af te rekenen, omdat dit gebeurt via de reguliere factuur. Simyo wil daarmee als sim only provider voorkomen dat u kosten buiten de bundel dient te maken. In plaats daarvan kunt u de extra belminuten op een voordelige manier gebruiken, bijvoorbeeld in een maand waarin u onverwacht veel telefoontjes pleegt.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden