Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Gratis klantenservice sim only provider

Vindt u het van belang dat er een gratis klantenservice beschikbaar is bij de sim only provider die u kiest? Dat is bij een aantal van de providers het geval, een aantal anderen brengen u daar wel kosten voor in rekening. Het is wat dat betreft de moeite waard om de klantenservice van de sim only provider te beoordelen en aan de hand daarvan vervolgens een keuze te maken voor het abonnement dat u wenst af te sluiten.
 

Gratis klantenservice

Vindt u een gratis klantenservice van belang? Het is dan een goed idee om eens te kijken naar Youfone en Simyo. Het zijn twee van de prijsvechters binnen de markt die u als klant de mogelijkheid bieden om gratis contact op te nemen wanneer er wat aan de hand is.
 
Ook KPN, T-Mobile en Ziggo bieden u als sim only provider de mogelijkheid om als klant gratis contact op te nemen. U hoeft geen kosten te maken op het moment dat er wat aan de hand is of u zelf niet goed weet hoe u bepaalde instellingen kunt wijzigen.
 

Betaalde klantenservice bij sim only providers

Houd er aan de andere kant rekening mee dat er ook sim only providers zijn waar het helaas niet mogelijk is om als klant gratis contact op te nemen. Het gaat dan bijvoorbeeld om Tele2 dat een 020-nummer heeft waarvoor u een regulier tarief betaalt.
 
betaaldeDe kosten bijBen, Simpel, HollandsNieuwe en Telfort liggen hoger. Er is sprake van een 0900-nummer dat €0,35 – €0,50 per minuut kost, afhankelijk van de provider die je kiest.
Vodafone biedt gratis klantenservice en berekent in sommige gevallen €0,45 per minuut, afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Robin Mobile heeft geen telefonische klantenservice, er is een livechat beschikbaar.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone