Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Gratis klantenservice

Bent u van plan om sim only te vergelijken? Dan kunt u de vergelijking op diverse factoren laten baseren. Wellicht kunt u hierbij ook betrekken of de provider een gratis klantenservice heeft, dit is namelijk een gegeven die de klantvriendelijkheid weergeeft. Want als u flink moet betalen om naar een klantenservice te kunnen bellen is die uiteraard niet echt klantvriendelijk.
 

Providers

gratis-klantenserviceNiet alle providers bieden een gratis klantenservice, maar gelukkig zijn er ook providers waarbij u als klant wel kosteloos kunt bellen naar de provider. Dit is wel zo handig als u vragen over uw abonnement heeft, of over andere zaken als facturen. Maar ook wanneer u problemen ondervind met uw sim only is het niet prettig wanneer u ook nog eens moet betalen om met iemand te kunnen spreken.
 
Helaas zijn er providers waarbij u nog per minuut moet afrekenen. Zeker wanneer er wachttijden zijn kan dit als een behoorlijk hekelpunt ervaren worden. Daarnaast zijn er diverse providers waarbij u een vast bedrag per gesprek betaald. Robin Mobile biedt geen telefonische opties, maar bij deze provider kunt u bij de livechat terecht waardoor dit u ook niets kost. Daarnaast zijn er nog andere providers die een chat aanbieden. Mocht u moeten bellen naar een betaald nummer op iemand te kunnen spreken kunt u wellicht eerst bekijken of u bij een livechat terecht kunt.
 
Uiteraard kunt u ook altijd kosteloos een email sturen. Echter krijgt u dan niet direct antwoord op uw vraag en kan dit in sommige gevallen bovendien een aantal dagen duren. Terwijl de meeste consumenten direct geholpen willen worden met hun vraag probleem en/of klacht.

 

Vergelijk op klantenservice

Als u het prettig vind om bij problemen, vragen en/of klachten iemand telefonisch te spreken dan kunt u bij het vergelijken van de providers erop letten of uw provider een betaald of gratis klantenservice nummer aanbiedt.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone