Gratis sms’en bij sim only

Bent u een fanatieke sms’er, of stuurt u met regelmaat sms’jes? Dan is een sim only provider die ‘gratis sms’en’ biedt een groot voordeel voor u. Er zijn diverse providers zoals onder andere HI die dit aan al hun klanten bieden, hierdoor kunt u onbeperkt sms’en zonder dat u hier extra maandelijkse kosten voor hoeft te betalen. Uiteraard dient u wel een belbundel af te nemen en kunt u niet enkel gebruik maken van een sms bundel.
 

Waarom bieden providers gratis sms’en

Voorheen was het versturen van een sms erg populair. Hedendaags wordt dit nog amper gebruikt doordat bijna alle mobiele telefoon gebruikers gebruik maken van een internetverbinding op hun Smartphone. Met deze internetverbinding kunnen Apps als bijvoorbeeld WhatsApp gedownload worden en kunnen deze gebruikers ongelimiteerd berichten naar elkaar versturen. Hierdoor verbruiken zij een beperkt aantal MB’s en hoeven zij geen gebruik meer te maken van het versturen van sms’jes.
 
providers-smsEchter zijn er ook nog een hoop consumenten die geen internetverbinding hebben en of willen, naar deze personen is het dus ook niet mogelijk WhatsApp berichten te versturen. Ook kunnen deze mobiele gebruikers zonder internetverbinding zelf geen WhatsApp berichten versturen en enkel berichten versturen via een sms. Voor deze doelgroep is het dan ook een groot voordeel om gebruik te maken van een provider waar het mogelijk is onbeperkt en gratis sms’jes te versturen.
 

Op gratis sms’jes vergelijken

Indien u veel gebruik maakt van het versturen van sms’jes adviseren wij u de providers te vergelijken die deze mogelijkheid aanbieden. Bekijk ook goed wat u betaald aan maandelijkse kosten voor de door u gewenste belminuten zodat u de goedkoopste oplossing voor uw mobiele telefoon vind. Tevens kunt u letten op aansluitkosten, administratiekosten en dergelijke zodat u op alle gebieden de goedkoopste oplossing vind.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden