Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Hi wordt KPN

De sim only provider Hi bekend als de jongerenprovider verdwijnt binnenkort van de Nederlandse markt en gaat verder onder de naam KPN. Deze mededeling is afgelopen week bekend gemaakt op de website van KPN. Vanaf 1 mei gaat Hi verder onder de merknaam KPN. Uiteraard blijven de diensten en service hetzelfde als men gewent is.

 

Waarom?

De wensen van de klanten van beide aanbieders lijken erg op elkaar. Steeds meer klanten kiezen voor grote databundels op het snelle 4G netwerk, beide aanbieders kunnen aan deze wensen voldoen en om deze reden zou het logischer zijn dit onder 1 merknaam aan te bieden.

 

Wat gebeurt er met bestaande klanten?

hi-kpnBestaande klanten zijn vaak bang voor een fusie, doordat zij vrezen voor veranderingen. Echter is dit bij deze fusie niet het geval. U neemt gewoon uw huidige telefoonnummer en uw bundels mee. Daarnaast veranderd de einddatum van uw contract niet, ook dit blijft hetzelfde. Het netwerk van Hi was al KPN, ook hier ondervind u dus geen veranderingen in. En misschien nog wel het allerbelangrijkste is dat de maandelijkse kosten hetzelfde blijven. Ook kortingen en extra’s blijven intact.
 
In principe gaat u er op voorruit, gezien alles hetzelfde blijft. Maar bij KPN krijgt u wel iets extra’s ten opzichte van Hi, dit is namelijk dat u maandelijks een cadeau krijgt, zolang als dat uw abonnement geldig is. Uw huidige Mijn Hi wordt omgezet naar MijnKPN waar u de verbruik gegevens kunt controleren, ook zullen oude rekeningen van Hi vanaf hier te downloaden zijn.

 

Moet ik iets doen voor de wijziging?

U hoeft zelf niets te ondernemen voor de wijziging. U zult automatisch overgezet worden naar KPN tussen 23 april en 1 juli. In sommige gevallen is het enkel nodig om de telefoon eenmalig uit te schakelen en weer aan te zetten, zodat men kan blijven internetten. Mocht dit bij u het geval, dan kunt u hierover uiteraard een bericht verwachten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone