Hoe u kunt besparen op uw telefoonkosten

Telefonie: een prachtige technologie die ons dichter bij elkaar kan brengen. Tegenwoordig bellen we allemaal mobiel en wordt er van ons verwacht, dat we de hele dag bereikbaar zijn. Misschien belt u het liefst de hele dag met vrienden, vriendinnen of familie. Of bent u afhankelijk van uw telefoon om al uw zakelijke relaties te onderhouden? Dan is het goed mogelijk, dat u ook regelmatig schrikt van de maandelijkse telefoonrekening.
 

Dat kan goedkoper

U doet er goed aan eens te informeren naar sim only abonnementen. Als u al een telefoon heeft en daar tevreden mee bent of als u van plan bent een losse, simlockvrije telefoon te kopen, dan is het mogelijk deze in combinatie met een sim only abonnement te gebruiken. Deze abonnementen zijn doorgaans stukken goedkoper dan de dure bundels met een ‘gratis’ telefoon erbij. Ook kunt u bij sim only abonnementen een contract afsluiten, dat bij uw behoeftes aansluit. U hoeft dus bijvoorbeeld niet langer voor duizend belminuten te betalen, terwijl u er slechts driehonderd op maakt in de maand.
 

De mogelijkheden

mogelijkhedenU kunt voor ongeveer €4 per maand al een abonnement met 250 belminuten en 250 sms-berichten krijgen. Wilt u zich niet druk hoeven te maken om het aantal minuten dat u belt of om het aantal sms berichten dat u verstuurt? Dan sluit een abonnement voor onbeperkt bellen en sms’en misschien beter bij uw wensen aan. Voor rond de €17 euro hoeft u nergens meer aan te denken. Grote kans, dat u het liefst van alles genoeg heeft, maar van niets teveel. Dan is een sim only abonnement met 100 belminuten, 100 sms-berichten en 1000 mb internet waarschijnlijk echt iets voor u. Daarvoor betaalt u momenteel ongeveer €9. Dit zijn echter slechts suggesties.
 
Bekijk eens hoeveel u verbruikt per maand en wat u daarvoor betaalt. Op verschillende vergelijkingssites op internet is het vervolgens heel simpel hier een passend sim only abonnement bij te kiezen dat waarschijnlijk een stuk minder kost dan uw huidige abonnement. Ook nummerbehoud is mogelijk.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden