Hoe verschillen de contactmogelijkheden bij sim only providers?

De contactmogelijkheden van sim only providers bepalen voor een groot deel in hoeverre u goede service kunt verwachten. Is er wat aan de hand met uw abonnement, heeft u vragen of wilt u een wijziging doorvoeren? Dan is het prettig wanneer u eenvoudig contact kunt opnemen.
 

Fora, Facebook, Twitter en meer

contactWe zetten de contactmogelijkheden van sim only providers voor u op een rij. KPN, Vodafone en T-Mobile bieden u bijvoorbeeld 6 mogelijkheden om contact op te nemen. Youfone, Hollands Nieuwe en Ben zijn aan de andere kant op slechts 2 verschillende manieren bereikbaar. U kunt hen bereiken via de telefoon of email. KPN is bereikbaar op een forum, via Facebook, Twitter, per telefoon en per email. Een email sturen naar Vodafone of T-Mobile kunt u niet, in plaats daarvan kunt u bij die sim only providers gebruik maken van een chat. Uiteraard zijn zij ook bereikbaar via een eigen forum, via Facebook, Twitter en per telefoon.
 
Ziggo weet zich net als Telfort met de grote sim only providers te meten, u kunt daar op de chat na gebruik maken van alle contactmogelijkheden. Tele2 sluit zich bij Vodafone en T-Mobile aan door alle mogelijkheden behalve email te bieden. Simyo en Robin Mobile bieden 4 verschillende contactmogelijkheden.
 

Best bereikbare sim only provider

De contactmogelijkheden van sim only providers zijn van groot belang voor een goede service. Het is van belang dat u eenvoudig contact kunt opnemen. Uiteraard is het verstandig om voordat u een abonnement afsluit gewoon eens contact op te nemen met een willekeurige vraag, bij voorkeur via de verschillende contactmogelijkheden die de sim only providers aanbieden.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden