Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Hollandsnieuwe biedt nu ook 4G abonnementen

Hollandsnieuwe biedt nu ook 4G-abonnementen aan, waardoor klanten er gebruik kunnen maken van de snelste internetverbindingen op de mobiele telefoon. De hogere snelheid is beschikbaar voor alle klanten die minimaal een sim only 500 abonnement hebben. Bovendien hebben ze daar uiteraard een geschikt toestel voor nodig.

 

Diverse databundels beschikbaar

databundelsHollandsnieuwe heeft een aantal abonnementen beschikbaar, op basis waarvan het mogelijk is om gebruik te maken van de nieuwe 4G-snelheden. Er zijn bundels beschikbaar met 500, 1000, 1500 en 2000MB per maand. Voor al deze abonnementen biedt Hollandsnieuwe de hogere snelheid aan, waardoor er een grote groep klanten is die daar gebruik van kan gaan maken. De limieten gelden voor het aantal MB per maand, maar ook voor de belminuten en SMS-berichten. Er is sprake van een enkel tegoed, waar klanten de verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van hun smartphone uit kunnen halen.

 
Klanten die nog een oud abonnement hebben op basis van 800, 1200 of 1800MB per maand kunnen ook gebruik maken van de hogere snelheid. Ook zij kunnen bij Hollandsnieuwe dus rekenen op 4G-snelheden, zoals die bij de grotere providers al veel langer beschikbaar is.

 

4G activeren bij Hollandsnieuwe

Klanten die een bestaand abonnement hebben waarmee ze in aanmerking komen voor 4G of een nieuw 4G-abonnement bij Hollandsnieuwe afsluiten kunnen zelf besluiten of ze daar gebruik an willen maken. Het is via het online profiel op de website van de provider mogelijk om dit aan te zetten of uit te zetten. Het is mogelijk om per maand de 4G-snelheid van Hollandsnieuwe aan of weer uit te zetten. Uiteraard moet het toestel dat de klant gebruikt ervoor geschikt zijn om de snelheid te kunnen benutten. Het toevoegen van 4G kost €1 – €2 per maand extra, afhankelijk van het abonnement dat de klant heeft.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone