Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Kort sim only contract nadelig?

Een kort sim only contract afsluiten en benieuwd naar de voor- en nadelen daarvan? U kunt rekenen op een flexibel contract, waarmee u voorkomt dat u lang aan bepaalde abonnementen vast zit. Dit is vooral interessant wanneer u een provider wilt uitproberen, bijvoorbeeld om na te gaan of u daar vervolgens voor langere tijd klant kunt worden. Houd er aan de andere kant rekening mee dat een sim only contract voor een kortere periode over het algemeen wat prijziger is dan de lang-lopende contracten.

 

Maximale flexibiliteit

flexibiliteitEen sim only contract voor een korte periode is vooral interessant wanneer u zoekt naar flexibiliteit. U zit nergens aan vast, u heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld na een maand weer op te zeggen. Er bestaan verschillende kort lopende sim only contracten. U kunt dan denken aan de contracten voor 1 jaar in plaats van 2 jaar. De meer flexibele abonnementen bieden u zelfs de mogelijkheid om maandelijks of op ieder gewenst moment op te zeggen. U zorgt er daarmee voor dat u een provider kunt uitproberen, u zit immers nergens aan vast.

 

Hoge prijs per maand voor sim only

Kan een kort sim only contract ook nadelig zijn? Providers bieden u een korting wanneer u besluit om langere tijd klant te worden. Dat betekent dat de prijs per maand op basis van een vergelijkbare bundel lager ligt wanneer u besluit om klant te worden voor 1 of 2 jaar.
 
Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een kort sim only contract af te sluiten om een (nieuwe) provider uit te proberen. Bij tevredenheid is het daarna mogelijk om een contract voor 1 of 2 jaar aan te gaan en daarmee een zo scherp mogelijke prijs per maand te betalen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone