Blog

Allerlei interessante artikelen

 

KPN Compleet

Bent u benieuwd wat KPN compleet inhoudt? KPN beloont trouwe klanten die meerdere diensten afnemen met extra voordelen. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een alles in 1 pakket thuis bij KPN af te nemen en 1 of meerdere telefoon abonnementen, dit kan ook sim only betreffen. Het telefoonabonnement mag zowel van KPN als van Hi zijn.
 

Voordelen

Door alles in 1 thuis met een mobiel abonnement te combineren profiteert u van behoorlijk veel voordelen. Hieronder sommen wij de voordelen voor u op.
 

Gratis pluspakket

Het pluspakket kunt u ontvangen bij KPN compleet indien u gebruik maakt van interactieve televisie. Zo ontvangt u kosteloos 45 extra tv zenders. Daarnaast kunt u voor meer dan 400 uur series kijken en 20 films on demand bekijken, ook dit is kosteloos. Tevens kunt u kosteloos gebruik maken van programma gemist tot 10 dagen terug.
 

Onderling gratis bellen

Bij KPN compleet is ook inbegrepen dat u met gezinsleden gratis onderling kunt bellen, voorwaarde hiervan is dat dit KPN of Hi nummers betreffen. Maar liefst 10 gezinsleden kunnen aangemeld worden.
 

Dubbele mobiele diensten

KPN-compleetNaast de bovengenoemde voordelen profiteert u ook nog van dubbele mobiele diensten. U krijgt een verdubbeling van uw sms’jes, belminuten en MB’s. Deze voordeel geldt zowel bij een abonnement van KPN als van Hi. Hierdoor hoeft u maar de helft van de gewenste mobiele diensten aan te schaffen, de rest krijgt u er namelijk kosteloos bij!
 

KPN compleet aanvragen

Indien u gebruik maakt van het alles in 1 pakket van KPN en van een telefoon met abonnement of een sim only abonnement van KPN of Hi kunt u zich aanmelden voor KPN compleet. Ook wanneer u al klant bent en dit nog niet gerealiseerd is kunt u dit heel eenvoudig via de website doen. Door aan te melden profiteert u direct van de extra voordelen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone