Blog

Allerlei interessante artikelen

 

KPN extra sim only MB’s kopen

Heeft u gekozen voor sim only van KPN en zijn uw MB’s op? Dan wordt de mogelijkheid geboden om extra MB’s te kopen. In principe hoeft u niets extra’s te kopen omdat u kosten buiten de bundel wilt voorkomen. Bij mobiel internet van KPN heeft u namelijk nooit kosten buiten de bundel. Zodra uw MB’s op zijn wordt de snelheid van uw internet lager. Met deze snelheid kunt u verder onbeperkt internetten. Echter is deze snelheid niet geschikt voor diverse diensten als onder andere videodiensten. Hierdoor kan men besluiten zijn of haar bundel uit te breiden. Echter kan het ook zo zijn dat u niet uw bundel uit wilt breiden, maar soms extra MB’s wilt kopen. KPN bied deze mogelijkheid zodat u weer gebruik kunt maken van sneller internet.
 

Hoe werkt extra MB’s kopen

simonly-extra-mbDe dienst om extra MB’s te kopen van KPN heet MB erbij. Om hiervan gebruik te kunnen maken kun u een sms sturen, of dit activeren via uw MijnKPN app. U kunt kiezen voor 250 MB’s erbij voor een bedrag van € 2,50 of voor 1000 MB’s erbij voor € 7,50. Zodra u de bundel aanzet krijgt u direct het extra internettegoed erbij. Let wel op dat het extra tegoed aan het einde van de maand vervalt, koop dus niet teveel in. De bundel wordt bovendien ook aan het einde van de maand stopgezet, u hoeft deze extra dienst niet op te zeggen. Hierdoor kunt u deze bundel zo vaak aanzetten als u dat wilt en hoeft u dat echt alleen te doen wanneer u dat nodig heeft, zonder dat u nog er achteraan moet gaan om dit weer stop te zetten.
 

Wanneer extra kopen?

De enige reden om extra MB’s te kopen is om dezelfde internetsnelheid te behouden als het tegoed uit uw bundel. Normaliter zal uw snelheid komen te vervallen zodra uw MB’s op zijn. Om dit te voorkomen kunt u extra inkopen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone