Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

KPN geeft gratis films en data

KPN geeft gratis films en data weg aan haar klanten. Het gaat om 5GB aan mobiele data voor gebruikers van de mobiele abonnementen en 5 films voor de klanten die gebruik maken van interactieve TV. De provider wil op die manier waardering en erkenning uitspreken naar trouwe klanten, die op die manier tijdens de decembermaand onbezorgd gebruik kunnen maken van hun mobiele telefoon en televisie.
 

5GB gratis data voor klanten

gratis-dataKPN vindt december een mooie maand om cadeaus uit te delen en heeft daarom besloten om standaard 5GB uit te delen aan iedereen met een mobiel abonnement bij de provider. Sinds uiterlijk 6 december is er 5GB extra beschikbaar, zonder dat klanten daar iets voor hoeven te doen. Dat maakt het zowel tijdens de kerstdagen als net voor Oud & Nieuw mogelijk om te videobellen of video’s te streamen, zonder dat er een gebrek aan MB’s ontstaat.
 
Prepaid klanten van KPN hebben zelfs de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van het mobiele internet. Zij kunnen de Onbeperkt Online bundel gratis gebruiken, waardoor ze zonder extra kosten onbeperkt online kunnen zijn. KPN hoopt er op die manier voor te zorgen dat een ieder in de decembermaand de mogelijkheid heeft om onbeperkt en onbezorgd gebruik te maken van de mobiele telefoon.
 

5 films cadeau bij interactieve TV

Ook klanten met interactieve TV van KPN kunnen rekenen op een cadeau, zij kunnen sinds 1 december 5x gratis naar een film kijken. Het gaat om de films Batman vs. Superman: Dawn of Justice, Age of Adeline, Dummie de Mummie 2, Woezel en Pip en Nebraska die gratis beschikbaar zijn. Klanten die er tevens een mobiel abonnement hebben kunnen hun smartphone gebruiken om de films gratis te bekijken.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone