KPN verhoogt databundels voor nieuwe en bestaande klanten

KPN verhoogde per 1 juni van dit jaar de databundels, zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Dat is goed nieuws voor bestaande klanten, omdat zij daarvoor geen extra kosten hoeven te maken. Nieuwe klanten kunnen rekenen op grotere internetbundels, maar betalen daarvoor ook een iets hogere prijs. Bovendien maakt Spotify Premium geen onderdeel meer uit van de grootste abonnementen die er beschikbaar zijn, zoals dat eerder nog wel het geval was.
 

Verdubbeling van het aantal MB in de bundels

verdubbelingKPN verhoogde de databundels voor de Zorgeloos-abonnementen. Het Instap abonnement bevat voortaan 2GB aan data per maand, terwijl dat voorheen maar de helft was. Het Standaard-abonnement krijgt nu 10GB aan data en is daarmee een goede keuze voor behoorlijk veeleisende klanten. Daarnaast zijn er de Premium en Premium Plus abonnementen. Voor hen is er nog veel meer data beschikbaar, waar ze sinds 15 juni in heel de EU gebruik van kunnen maken. Dat betekent een verhoging van de databundels en een uitbreiding van de gebieden waar dit beschikbaar is.
 
Nieuwe klanten betalen €1 meer voor het Instap-abonnement en €3 per maand meer voor het Standaard-abonnement. Bovendien maakt Spotify Premium geen onderdeel meer uit van de Premium en Premium Plus-abonnementen.
 

Extra MB’s zonder kosten voor bestaande klanten

Die prijsverhoging geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten van KPN met een Zorgeloos-abonnement kunnen ook rekenen op het dubbele aantal MB’s. Ze hoeven daar echter geen hogere prijs per maand voor te betalen. Bovendien wordt hen het abonnement op Spotify Premium niet afgenomen. Dat betekent dat het vooral de bestaande klanten bij KPN zijn die profiteren van de nieuwe bundels. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen hun bundel voortaan in heel de EU gebruiken, omdat KPN daarmee voldoet aan de nieuwe wetgeving zoals die in de Europese Unie van kracht is geworden.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden