Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Maandelijks aanpasbare sim only

Bent u op zoek naar een sim only abonnement, maar weet u aan de andere kant nog niet hoeveel u daar gebruik van wenst te gaan maken? Het is dan wellicht een goed idee om gebruik te maken van een maandelijks aanpasbare sim only, waarmee u ervoor zorgt dat u per maand kunt bepalen of u meer of juist minder internet MB’s of belminuten nodig heeft.
 
Houd er rekening mee dat de kosten voor een maandelijks aanpasbare sim only vaak net iets hoger liggen dan die van de reguliere abonnementen. Dat heeft te maken met het feit dat u een korting krijgt, op het moment dat u besluit om gedurende 1 of 2 jaar gebruik te maken van een aansluiting met een bepaalde hoeveelheid belminuten, internet MB’s en SMS-berichten. De provider kan hier dan rekening mee houden en u daarom wat korting aanbieden.
 

Internet aanpassen

internet-aanpassenHeeft u een maandelijks aanpasbare sim only? Dan heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om het internet aan te passen en er daarmee voor te zorgen dat u wat meer MB’s tot uw beschikking heeft. Merkt u juist dat u iedere maand een groot aantal MB’s overhoudt en dat u er dus veel minder nodig heeft? Ook dan kunt u uw sim only abonnement aanpassen en er daarmee voor zorgen dat u de kosten behoorlijk kunt drukken.
 

Belminuten en SMS-berichten aanpassen

Daarnaast kunt u met een maandelijks aanpasbare sim only het aantal belminuten of de SMS-berichten aanpassen, aan het verbruik dat u verwacht. Dit is vooral interessant wanneer u voor het eerst gebruik gaat maken van een mobiele telefoon, of u om een andere reden nog niet weet wat u kunt verwachten.
 
U voorkomt hiermee heel eenvoudig dat u veel te veel of aan de andere kant juist veel te weinig belminuten en SMS-berichten in de maandelijks aanpasbare sim only aanbieding opneemt.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone