Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

MB’s bijkopen

Sommige sim only providers, als onder andere Simyo bieden de mogelijkheid om MB’s bij te kopen. Dit is uitermate handig wanneer u niet uitkomt met de ingekochte internetbundel. Want wanneer deze mogelijkheid er niet is riskeert u hoge kosten buiten de bundel. Of u moet ervoor kiezen om niet meer te internetten vanaf het moment dat de bundel op is en ook alle diensten uit te zetten. Desondanks willen de meeste consumenten op het internet bereikbaar blijven en is het bijkopen van MB’s een pluspunt. Helaas bieden niet alle providers deze mogelijkheid.

 

Flexibel

Het bijkopen van MB’s maakt een internetbundel flexibel. U kunt er ook voor kiezen om de internetbundel te verhogen, echter is dit alleen interessant wanneer u standaard meer verbruikt dan ingekocht. Wanneer dit maar eens in de zoveel tijd is, wordt het voordeliger om bij te kopen. Hierdoor betaald u maar eenmalig de extra kosten voor de extra MB’s in plaats van elke maand, dit gebeurt namelijk wanneer u de bundel op vaste basis verhoogt. Bij Simyo zijn de extra MB’s die u bijkoopt tot het einde van volgende maand geldig, hierdoor hoeft u niet te haasten en heeft u ongetwijfeld volgende maand ook nog wat extra’s.

 

Wanneer MB’s bijkopen

mb-bijkopenHet is handig om MB’s bij te kopen wanneer u anders kosten buiten de bundel verwacht. Deze kosten zijn namelijk vele malen hoger dan wanneer u extra bijgekocht had. Bij sommige internetproviders is dit in principe niet nodig, doordat er nooit internetkosten buiten de bundel kunnen plaatsvinden. Deze providers brengen zodra uw limiet op is de internetsnelheid omlaag en me deze internetsnelheid kunt u onbeperkt kosteloos internetten. Let wel dat deze snelheid dermate laag is dat u wellicht de standaard dingen die u voorheen deed niet kunt uitvoeren. Maar u bent wel beschermd tegen extra kosten. Indien u toch op de oude snelheid weer wilt internetten kunt u wellicht bijkopen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone