Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Modulaire smartphone en Sim Only

De modulaire smartphone is nog vrij nieuw, maar de voordelen worden al met groot enthousiasme benoemd. De wereld van smartphones is voortdurend in beweging. Dit is natuurlijk erg leuk, want we kunnen steeds meer met de smartphone. Echter, juist dit heeft ons de afgelopen jaren ook veel gekost. We worden steeds weer in de verleiding gebracht om de nieuwste smartphone te kopen. Met een Sim Only abonnement betaalt u deze nieuwste smartphone uiteraard zelf. Met de komst van de modulaire smartphone wordt u niet meer in de verleiding gebracht om steeds een nieuwer, en duurder, toestel te kopen. De modulaire smartphone en Sim Only zijn daarom een voordelige optie.

 

Waarom is de modulaire smartphone goedkoper?

modulairWanneer we enkele toestellen van eenzelfde merk naast elkaar leggen, op volgorde van ouder naar nieuwer model, dan zien we dat de smartphones in grote lijnen gelijk blijven. Het zijn vaak slechts bepaalde onderdelen die beter zijn, en hier betaalt u uiteraard voor. U koopt dus een heel nieuwe smartphone alleen om scherpere foto’s te kunnen maken met een verbeterde camera, bijvoorbeeld. Hoeveel zou u kunnen besparen wanneer u enkel de camera van uw huidige smartphone vervangt? Erg veel natuurlijk! Dit is het principe van de modulaire smartphone. U schaft enkel verbeterde onderdelen aan en plaatst deze in uw huidige smartphone.

 

De smartphone blijft als nieuw

Met een Sim Only abonnement betaalt u uitsluitend voor wat u gebruikt aan bellen, smsen en mobiel internetten. U krijgt geen toestel bij het abonnement, dus hier betaalt u ook niet voor. Echter, u moet wel zelf een smartphone aanschaffen. Dit hoeft nog maar eenmalig met de modulaire smartphone. Vervolgens kunt u, indien u wilt, eindeloos onderdelen vervangen door nieuwere versies. Zo hoeft u niet steeds voor een heel nieuw toestel te betalen wanneer er een iets verbeterd model beschikbaar is. U maakt uw huidige smartphone in een handomdraai net zo goed als de nieuwste versie.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone