Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Naar het buitenland bellen met sim only

Naar het buitenland bellen met een sim only abonnement kan behoorlijk in de papieren lopen. Dat valt echter te voorkomen door in het abonnement specifiek te letten op de mogelijkheden om internationaal te bellen. Een sim only abonnement is niets anders dan een telefoonabonnement zonder verborgen kosten voor de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon. Er bestaan veel verschillende sim only abonnementen, zowel geschikt voor binnenlands gebruik als specifiek gericht op de mogelijkheid tot internationaal bellen. Bekijk op voorhand de kosten om naar het buitenland te bellen of vanuit het buitenland naar Nederland te bellen.
 

Kosten om internationaal te bellen

internationaal-bellenDe kosten om met een sim only abonnement naar het buitenland te bellen verschillen sterk per provider. In de meeste gevallen kost dat binnen de EU maximaal enkele centen extra per minuut en wordt het duurder op het moment dat u ook buiten de EU wilt kunnen bellen. De kosten voor het bellen naar het buitenland of vanuit het buitenland naar Nederland zijn bij de provider te vinden.
 

Sim only abonnement met goedkope buitenland mogelijkheden

In sommige gevallen zijn er speciale abonnementen beschikbaar om goedkoop vanuit het buitenland te bellen of met een sim only abonnement naar het buitenland te bellen. Er bestaan abonnementen waarbij dat ook buiten de EU slechts €0,10 per minuut hoeft te kosten of waarmee het zelfs mogelijk is om onbeperkt met het buitenland te bellen.
 
Het is uiteraard de moeite waard om op voorhand de verschillende sim only abonnementen te bekijken, op basis van de mogelijkheid om naar het buitenland te bellen. Probeer de bundel af te stemmen op het gemiddeld aantal minuten dat u naar het buitenland zal bellen. Op die manier komt u met een sim only abonnement niet voor vervelende verrassingen te staan en lukt het om de kosten goed in de hand te houden.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone