Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Nieuwe iPhone 8 combineren met sim only

De nieuwe iPhone 8 van Apple is beschikbaar met abonnementen. Het is aan de andere kant ook mogelijk om die los aan te kopen en daar een sim only abonnement voor af te sluiten. Vaak goedkoper en bovendien vrij van de BKR-notering, omdat u geen lening voor de ‘gratis’ telefoon aan hoeft te gaan. Om de iPhone 8 te combineren met een sim only abonnement dient u de telefoon los aan te schaffen. Dat kan zowel bij Apple zelf als bij een aantal retailers. Let erop dat de telefoon simlockvrij is. Dit is standaard het geval, zodat u de smartphone kunt gebruiken met ieder netwerk.
 

Losse iPhone 8 voor een sim only

LosseEenmaal een losse iPhone 8 in uw bezit kunt u daarbij een sim only abonnement afsluiten. Er is geen sprake van een simlock, waardoor u iedere simkaart in de telefoon kunt plaatsen om daar gebruik van te maken. Uiteraard kunt u het sim only abonnement afsluiten op basis van de voorwaarden die u wenst. Heeft u nog een abonnement lopen of wilt u daar graag 1 jaar gebruik van maken? Dit is mogelijk, net als een sim only aansluiting voor 2 jaar. De nieuwe iPhone 8 kan waarschijnlijk nog jaren mee, waardoor u daar voorlopig mee vooruit kunt.
 

Sim only abonnement

U kunt los de iPhone 8 kopen en daar vervolgens een sim only abonnement bij afsluiten. Dat abonnement kunt u samenstellen aan de hand van de data die u wenst, de belminuten en SMS-berichten die u nodig heeft. Het maakt voor de prijs van de iPhone 8 niet uit welk sim only abonnement u kiest. Uiteraard hangt de prijs die u per maand betaalt daar wel van af. Kijk goed naar uw wensen en de manier waarop u gebruik zal maken van uw nieuwe Apple iPhone.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone