Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Nieuwe Telfort bundels

simonly-telfortTelfort heeft nieuwe bundels geïntroduceerd waarbij er diverse veranderingen zijn toegebracht ten opzichte van de oude bundels. Vanaf nu is het niet meer mogelijk om en databundel af te sluiten zonder dat er ook voor een belbundel gekozen wordt. Maar er zijn ook gunstige wijzigingen, waarvan de belangrijkste is dat de houdbaarheid van de bundels flink toegenomen is. Bovendien wordt de 4G internet snelheid verhoogd, krijgt u meer MB’s en is onbeperkt sms’en kosteloos opgenomen.

 

Houdbaarheid tegoed

De meest gunstige wijziging van de nieuwe bundels is dat de houdbaarheid van het tegoed maar liefst 3 maanden is. Bij andere providers gaat het tegoed al direct verloren of is dit hooguit 1 maand houdbaar. In het verleden heeft Hollandsnieuwe ook dit aangeboden, echter zijn ze hier onlangs mee gestopt. Telfort is dan ook momenteel de enigste provider waarbij het tegoed zo lang houdbaar is.

 

Bellen, sms’en en internetten

Voorheen was het bij Telfort mogelijk om alleen te kiezen voor een databundel, dat is nu niet meer mogelijk. Om mobiel te kunnen internetten dient er ook gekozen te worden voor een belbundel, de kleinste bevat 150 belminuten en kost 6 euro per maand. Wat u er voortaan wel gratis bijkrijgt is een onbeperkt sms bundel, hiervoor hoeft niet meer een aparte bundel afgesloten te worden. Bovendien blijft het voordeel dat u na 10 minuten gratis belt staan. Wat betreft de databundels deze zijn vergroot voor minder geld per maand.

 

Internetsnelheid 4G

De 4G internetsnelheid wordt met de nieuwe bundels ook verhoogd. Voorheen was de donwloadsnelheid maximaal 25 Mbps, dit wordt verhoogd naar een maximale snelheid van 150 Mbps. Uiteraard is dit alleen te behalen onder ideale omstandigheden, u kunt er niet vanuit gaan dat dit de standaard is. Om gebruik te kunnen maken van 4G dient er gekozen te worden voor een 4G bundel, deze kost net als voorheen 5 euro per maand.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone