Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Onbeperkt bellen naar Europa, de VS en Canada met KPN

KPN maakt het mogelijk om onbeperkt te bellen naar alle landen in Europa, de Verenigde Staten en ook Canada. Er is buiten de abonnementsprijs om geen sprake van bijkomende kosten, waardoor klanten zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast is er per maand 1GB aan data beschikbaar voor het buitenland. In Nederland mag de gebruiker 20GB aan data verbruiken. Het gaat om een abonnement voor zakelijke klanten, zowel op basis van de gestelde limieten als op basis van de prijs per maand.

 

Onbeperkt bellen voor €99 per maand

onbeperkt-bellenHet abonnement van KPN om onbeperkt te bellen naar heel Europa, de VS en Canada gaat €99 per maand kosten. In combinatie met een nieuw toestel gaat het zelfs om €129 per maand, waardoor de kosten over een periode van 1 – 2 jaar flink op kunnen lopen. Het is de eerste keer dat KPN met een abonnement komt om ook naar het buitenland te kunnen bellen zonder rekening te houden met de kosten per minuut. De databundel voor Nederland van 20GB valt nog te verdubbelen tot 40GB per maand, zodat het bijvoorbeeld beter mogelijk is om grote hoeveelheden video te streamen.

 

Details nog niet bekend

Kon heeft verder nog geen details van het abonnement bekend gemaakt, waardoor het bijvoorbeeld nog niet duidelijk is welke snelheid voor het mobiele netwerk er over de grens beschikbaar zal zijn. Ook is het nog niet duidelijk of er sprake zal zijn van eventuele andere voorwaarden. Bovendien werkt KPN mee aan verplichtingen vanuit de Europese Unie die de roaming kosten omlaag brengen, waardoor data over de grens nog maximaal het binnenlandse tarief mag kosten plus een opslag van €0,06 per MB. Er zitten wat dat betreft wat veranderingen aan te komen, zowel bij KPN als bij de andere providers.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone