Onbeperkt internet en sim only

Bent u benieuwd of het mogelijk is om met een sim only oplossing gebruik te maken van onbeperkt internet? Dit is afhankelijk van de provider waarvoor u kiest, maar uiteraard ook afhankelijk van welke bundel u kiest.
 

Mogelijkheden onbeperkt internet

onbeperkt-blogEr zijn providers die geen mogelijkheid bieden tot onbeperkt internet. Daarentegen is er ook een provider die alleen maar sim only abonnementen met onbeperkt internet aanbiedt, namelijk Robin Mobile. Doordat u onbeperkt internet aanschaft bent u vrijwel zeker dat u geen onverwachte kosten krijgt doordat u over uw datalimiet heen zit. Hierdoor bent u vrij om van alles te doen op het internet, ook zaken die veel MB’s vereisen. Denk hierbij aan het streamen van filmpjes, maar ook bij het gebruik van bepaalde Apps. Onbeperkt internet zorgt er dus eigenlijk voor dat u onbeperkt kunt internetten.
 
Daarentegen dient u er wel op te letten dat sommige providers gebruik maken van een fair use policy. Indien u meer als een aantal MB verbruikt wordt dit alsnog op de factuur berekend, uiteraard moet u het in dit geval wel erg gek maken.
 

Snelheid onbeperkt internet

Let goed op wat de provider doet met de internet snelheid indien ze aangeven dat u gebruik kunt maken van onbeperkt internet. Bij sommige providers heeft u een aantal MB’s op volle snelheid, maar indien u het limiet bereikt gaat u terug naar een erg trage verbinding. Met deze verbinding is het bijvoorbeeld dan niet mogelijk Youtube filmpjes te streamen, of andere zaken die een bepaalde snelheid vereisen. Overigens zijn er wel providers die zonder voorwaarden echt onbeperkt internet bieden. U doet er dus verstandig aan goed de voorwaarden van uw provider of uw toekomstige provider door te nemen.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden