Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Oneindig Online bundel van T-Mobile

T-Mobile komt met het Oneindig Online abonnement. Het is een speciale bundel voor de grootverbruikers onder ons. De bundel maakt het eenvoudig om zowel binnen als buiten gebruik te maken van het mobiele netwerk en wat dat betreft niet meer afhankelijk te zijn van een wifi-verbinding. T-Mobile wil er met het abonnement voor zorgen dat er niet langer een zoektocht naar wifi nodig is. In plaats daarvan is het mogelijk om in Nederland onbeperkt gebruik te maken van het mobiele internet dat er beschikbaar is.
 

Onbegrensd internet voor de smartphone en tablet

onbegrensdHet onbegrensd internet voor de smartphone en tablet moet er in Nederland voor gaan zorgen dat klanten niet meer hoeven na te denken over video of muziek die zij streamen. De Oneindig Online bundel is beschikbaar binnen het Stel Samen & Stel Bij abonnement van T-Mobile. Het is volgens de provider de bundel met de ultieme vrijheid die het mogelijk maakt om onbeperkt gebruik te maken van de mobiele telefoon. De prijs van het Oneindig Online abonnement van T-Mobile is er een voor de zakelijke markt en de big-spenders. De bundel kost €90 per maand en is daarmee een stuk duurder dan veel van de reguliere abonnementen.
 

2GB per maand voor in het buitenland

De bundel van T-Mobile biedt bovendien internettegoed voor in het buitenland. Er is maandelijks 2GB aan data voor over de grens beschikbaar. Dit tegoed is geldig in de hele EU en maakt het mogelijk om ook daar op de hoogst mogelijke snelheid gebruik te maken van het mobiele internet. T-Mobile lijkt zich wat dat betreft te richten op de gebruiker die niet op de kosten hoeft te letten en zowel in binnen- als buitenland altijd een goede verbinding wenst op de mobiele telefoon.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone