Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Ook Ziggo biedt sim only abonnementen

Ook Ziggo biedt sinds kort sim only abonnementen, ook wel Ziggo mobiel genoemd. Ziggo is voornamelijk bekend als kabelprovider die de kabel verzorgt in veel gebieden in Nederland. Ook de alles in 1 pakketten van Ziggo zijn veel gebruikt door de consumenten in Nederland.
 

Sim only abonnement

ziggo-providerZiggo biedt twee soorten sim only abonnementen, namelijk Heel veel en Heeeeeel veel. De prijs van deze abonnementen zijn mede afhankelijk van of u al klant voor het internet bent bij de provider, klanten krijgen namelijk 10 euro korting op het sim only abonnement. Het laagste abonnement kost normaal gesproken 25 euro per maand, een Ziggo internet abonnee betaald maar 15 euro per maand. Hiervoor krijgt u 1000 MB’s en 300 belminuten of sms’jes.
 
Het luxere abonnement kost normaliter 40 euro per maand, daarentegen betalen Ziggo internet abonnees maar 30 euro per maand. Hiervoor krijgen deze klanten 2000 MB en 600 belminuten of sms’jes. Bij beide soorten geldt dat 1 belminuut gelijkstaat aan 1 sms. Het is per klantnummer van Ziggo mogelijk 5 simkaarten te bestellen. De voordelen van de sim only abonnementen van Ziggo:
 

  • Gratis nummerbehoud
  • Ruime databundels
  • Afrekenen per seconde
  • Afrekenen per KB
  • Maandelijks aanpasbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • Toegang tot meer dan 1 miljoen wiFispots

 

Toegang tot wiFispots

Ziggo heeft in Nederland meer dan 1 miljoen wiFispots waar u als sim only klant gratis gebruik van mag maken. Het grote voordeel hiervan is dat het bijna onmogelijk is om buiten uw MB bundel te verbruiken. U kunt immers op zoveel plekken gebruik maken van gratis wiFi. Het gebruiken van wiFi heeft namelijk geen invloed op het verbruik van MB’s. De MB’s worden alleen gebruikt op plekken waarbij u geen gebruik kunt maken van de wiFispots.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone