Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Overstappen of verlengen?

Aan het einde van uw huidige abonnement heeft u 2 keuzes, namelijk overstappen of verlengen. Welke keuze het voordeligst is valt niet van te voren te zeggen, het hangt af van het aanbod op dat moment. Daarom is het sowieso verstandig het huidige abonnement te vergelijken met de sim only oplossingen en/of aanbiedingen van dit moment.
 

Verlengen

Wellicht bent u tevreden met uw huidige provider en verlengt u om die reden liever het huidige abonnement. Als u niets doet wordt het huidige abonnement in principe stilzwijgend verlengd. Dat wil zeggen dat u er niet aan vast zit voor 1 of 2 jaar, maar dat het in principe gewoon doorloopt met een opzegtermijn van 1 of 2 maanden. Echter is verlengen bijna nooit voordelig, de kans is zeer groot dat u ergens anders voordeliger terecht kunt.
 
overstappen-of-verlengenBovendien is er ook een kans dat de kosten na de contractperiode omhoog gaan. U heeft destijds geprofiteerd van een aanbieding voor een bepaalde contractperiode, echter is dit afgelopen waardoor de normale tarieven gehanteerd gaan worden. Desondanks kan het zijn dat u dermate tevreden bent met uw huidige provider dat u wilt blijven. In dit geval adviseren wij u naar de sim only abonnementen van dit moment bij uw huidige provider te kijken. Wellicht is er momenteel ook een aanbieding waarvan u kunt profiteren, u krijgt dan lagere maandelijkse kosten maar blijft wel bij dezelfde provider.
 

Overstappen

Overstappen is de meest populaire optie, gezien in de meeste gevallen hierdoor de maandelijkse kosten enorm omlaag gaan. Bovendien is het behouden van het eigen nummer geen probleem en kosteloos. Om een juiste overstap keuze te maken is het van belang dat u vergelijkt. Wellicht zijn er bepaalde providers of netwerken waar u niet terecht wilt, desondanks blijven er nog genoeg over waar u dan wel terecht kunt. Vergelijken is dus altijd een verstandige optie.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone