Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Pre-owned smartphone en sim only

Een smartphone is erg duur en ook in combinatie met een abonnement is de aanschaf van een nieuw toestel voor veel mensen geen optie. Het kan dan een goed alternatief zijn om een tweedehands, of pre-owned smartphone en sim only abonnement aan te schaffen. U kunt dan voordelig een toestel aanschaffen en uw maandelijkse kosten blijven beperkt door het sim only abonnement. Er zijn echter een aantal zaken waar u op dient te letten bij het aanschaffen van een pre-owned smartphone en sim only abonnement.

 

Een pre-owned smartphone aanschaffen

pre-ownedVeel mensen sluiten een één- of tweejarig abonnement af in combinatie met een nieuwe smartphone. Als het abonnement afloopt, stappen ze weer over op het nieuwste model. Omdat de kwaliteit van smartphones tegenwoordig erg goed is, zijn dit soort toestellen perfect om als tweedehands te verkopen. Om te voorkomen dat u per ongeluk een gestolen toestel koopt, is het aan te raden om van vertrouwde verkopers te kopen. Die voeren bepaalde checks uit om te controleren dat de toestellen die zij doorverkopen niet in de database gestolen toestellen staan. Wanneer u een pre-ownded toestel via particuliere doorverkoopsites koopt, zitten er meer risico’s aan.

 

Apple Certified Pre-owned

Als u een iPhone wilt, is het een goed idee om een Apple Certified Pre-owned toestel te kopen. Wanneer klanten een nieuwe iPhone kopen, leveren ze hun oude toestel vaak in om korting te krijgen. Deze toestellen worden door Apple gecontroleerd en krijgen een nieuwe batterij en een nieuwe cover. U kunt het toestel vervolgens kopen met de nieuwste accessoires erbij. U krijgt tevens een jaar garantie.

 

Een sim only abonnement afsluiten

Bij het afsluiten van een sim only abonnement is het vooral van belang dat u goed naar de voorwaarden kijkt. Bij sim only is het vaak erg onduidelijk hoe groot uw bundel is en wanneer u over uw limiet zit. De kosten kunnen dan flink oplopen. Kijk dus eens op vergelijkingssites voor de beste aanbiedingen en let op de kleine lettertjes.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone