Prepaid of Sim Only

Prepaid of sim only is een goede keuze wanneer u voordelig wilt bellen. Hoewel er wel goed nagedacht dient te worden over de verschillen. Het zijn twee verschillende vormen en daardoor zijn de betaalmomenten ook anders, waardoor het verstandig is om ze goed uit elkaar te houden.
 
Met een sim only abonnement sluit u een langlopende verplichting af (er bestaan uitzonderingen die maandelijks opzegbaar zijn), terwijl u met een prepaid telefoon kunt bellen wanneer u wilt, zonder enige verplichting. Aan de andere kant kunt u met een sim only abonnement altijd blijven bellen, ook wanneer u meer minuten nodig heeft dan u had verwacht. Kies tussen prepaid en sim only, op basis van de volgende verschillen.
 

Voordeel van prepaid

Het grote voordeel van een prepaid telefoon is dat u nooit te maken heeft met terugkerende kosten. U gaat geen abonnement aan en u gaat al helemaal geen verplichting aan waarbij u een ‘gratis’ telefoon ontvangt, waar u vervolgens maandelijks voor gaat betalen. In plaats daarvan koopt u alleen een simkaart (doorgaans voorzien van beltegoed), die u kunt gebruiken in uw mobiele telefoon. U kunt de prepaid telefoon opwaarderen wanneer u wenst, bijvoorbeeld met een bedrag van €10 of €20. Dat bedrag kunt u vervolgens gebruiken om te bellen, sms’en en internetten. Is het op? Dan kunt u geen gebruik maken van uw mobiele telefoon, tot u weer opwaardeert.
 

Voordeel van sim only

Het grote voordeel van sim only is de onbezorgdheid, aangezien u een abonnement aan gaat op basis waarvan u zoveel kunt bellen als u wilt. U betaalt een vast bedrag voor het aantal minuten dat u maandelijks af wilt nemen. Gaat u daar overheen? Dan brengt men u een hoger tarief per minuut in rekening, maar dat neemt de mogelijkheid tot bellen niet weg.
 
De keuze tussen prepaid of sim only is er vooral een van het gemak dat u wenst (sim only), of de controle op de kosten die u niet kan missen (prepaid). In de beide gevallen kunt u voordelig bellen. Op de vergelijkingspagina kunt u verschillende providers met elkaar vergelijken, om zo het goedkoopste sim only abonnement te vinden.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden