Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Provider Ben: wat houdt Dubbel Voordelig in?

Ben zorgt met Dubbel Voordelig voor een interessante actie. De provider verdubbelt de verschillende bundels, zodat er twee keer meer internet of twee keer meer belminuten beschikbaar zijn. De verdubbeling geldt niet voor de SMS-berichten, aangezien er standaard al sprake is van 1.000 SMS-berichten voor €1,50 per maand.
 
Provider Ben probeert met de Dubbel Voordelig-actie zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken. Daarnaast is er een grote bundel voor mobiel internet beschikbaar van 5GB. Dit is de grootste bundel bij de provider die beschikbaar is op basis van 4G. De kosten voor het gebruik van dit snelle netwerk bedragen €2 extra per maand. Het netwerk van T-Mobile geldt als basis voor de abonnementen van Ben. Er zijn momenteel geen kortingsacties beschikbaar voor het gebruik van de diensten in het buitenland.
 

Dubbele aantal minuten en MB’s

dubbelTijdens Dubbel Voordelig is het bij provider Ben mogelijk om voordelig gebruik te maken van een dubbele hoeveelheid internet MB’s en belminuten. Dat betekent in de praktijk dat een bundel van 100MB per maand nu ineens goed is voor een bundel van 200MB per maand. Kiest u voor een abonnement met normaal gesproken 300 belminuten per maand? U krijgt er 600 per maand, waardoor het mogelijk is om twee keer langer aan de telefoon te hangen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.
 

Geen verdubbeling van SMS-berichten

Opvallend genoeg kiest provider Ben ervoor om de SMS-berichten niet te verdubbelen. Aan de andere kant is dat ook niet direct nodig, aangezien Ben standaard al 1.000 SMS-berichten aanbiedt voor €1,50 per maand. De gemiddelde gebruiker komt daar niet zomaar aan en zal wat dat betreft niets hebben aan een verdubbeling daarvan. Het is wat dat betreft een interessante actie waar de meeste gebruikers dankzij de verdubbeling van de internet MB’s en belminuten veel aan zullen hebben.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone