Providers

Informatie over diverse providers

 

Hema

HemaDe Hema begeeft zich tegenwoordig ook op de telecom markt. Naast de verzekeringen en notariële branche kent iedereen de Hema vooral van de winkel die in bijna alle steden te vinden is. De Hema is oorspronkelijk een warenhuis met allerlei artikelen. Ze staan vooral bekend om de goede prijs en kwaliteit verhouding. Helaas biedt Hema geen sim only abonnementen aan. Gebruik de knop hieronder om andere aanbieders te vergelijken.
 
Naar Vergelijker
 
Hieronder vertellen we u meer over Hema mobiel prepaid, de enigste vorm van mobiel bellen die Hema op dit moment aanbiedt.
 

Hema mobiel prepaid

Hema-tekstBij de meeste providers wordt een gesprek afgerond naar boven. Belt u 20 seconden? Dan betaald u voor een minuut. Bij de Hema betaald u per seconde, belt u 10 seconden? Dan betaald u ook gewoon voor 20 seconden. Met Hema’s mobiel prepaid kan er ook gebruik gemaakt worden van internet, niet geheel onbelangrijk tegenwoordig! Met snelheden tot 3,6Mb/s betaald u ook bij het gebruik van internet per KB.
 
Hieronder volgen nog enkele voordelen van de mobiele dienst:
 
– Betalen per seconde
– Geen startkosten bij een gesprek
– Goede landelijke dekking met het KPN netwerk
– Geen contract
– Tegoed online kopen of bij kassa van Hema
 
Hier moet overigens wel bij vermeld worden dat er in het buitenland geen gebruik gemaakt kan worden van internet.
 

Nummerbehoud

Net als bij de meeste providers kunt u ook bij de Hema uw nummer meenemen. U kunt het aanvraagformulier online invullen waarna u binnen 10 werkdagen gebruikt kunt maken van het oude nummer. Tijdens de aangegeven periode kunt u bellen met een ‘tijdelijk’ nummer.
 

Vergelijking

Helaas is Hema momenteel niet opgenomen in onze vergelijking. Goedkoopste-simonly.com vergelijkt sim only abonnementen. Hema biedt uitsluitend een prepaid vorm aan. Mochten ze in de toekomst besluiten sim only abonnementen aan te bieden, dan hoort u dat zeker van ons!

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone