Providers

Informatie over diverse providers

 

Sizz

Sizz

Sizz was en recente samenwerking tussen RTL en Vodafone. Echter is de provider gestopt met de verkoop, gezien het concept niet aansloeg. De bedoeling was echter wel om een grote speler te worden.
 
Deze voordeliger provider heeft ingespeeld op de media wensen die mede door RTL mogelijk zijn gemaakt. Denk hierbij aan het gratis streamen van RTL programma’s of het gratis gebruiken van RTL apps. Ook is het vooruit kijken van programma’s mogelijk via de App. Met gratis streamen wordt bedoeld het kijken van programma’s, zonder dat u dataverkeer verbruikt.
 
Sizz heeft een aantal bundels, deze sommen we hieronder op:

  • Sizz Talent
  • Sizz Friend
  • Sizz Lover
  • Sizz Star
  • Sizz Addict

 
Sizz Talent is hierbij de minst uitgebreide bundel, Sizz Addict de meest uitgebreide. Bij Sizz Talent krijgt u 100 belminuten en 250MB aan dataverkeer. Sizz Addict bestaat uit 600 belminuten en 4GB dataverkeer. Het sms’en is verder onbeperkt, ongeacht de bundel. Sizz hanteert op het moment leuke kortingen, zo krijgt u op de eerste 6 maanden 50% korting op het maandelijkse bedrag.
 

Extra pakketten

sizz-providerNaast de reguliere bundels hebben ze ook extra pakketten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een buitenland bundel. Hiermee kunt u vanuit 42 landen voordelig bellen en sms’en. Met de Alles-in-1 op reis bundel kunt u voor maar 2 euro per dag 20 minuten bellen, 20 minuten gebeld worden en 20 smsjes versturen. U dient alleen te betalen voor de dagen dat u ook daadwerkelijk gebruik heeft gemaakt van deze bundel, belt u dus een dag niet, dan wordt er geen 2 euro in kosten gebracht. Daarnaast heeft u tevens recht op 35MB dataverkeer per dag.
 
Via de online portal van Sizz kunt u allerlei zaken wijzigen zonder tussenkomst van een medewerker. Zo kunt u snel wijzingen aanbrengen in uw abonnement of uw pukcode opvragen indien u een aantal keer de verkeerde pincode heeft ingevuld.
 
Kijk op de website van Sizz voor meer informatie, u zult zien dat er voor ieder wat wils is. Vergeet ook niet de aanbiedingen te bekijken waar ze regelmatig mee adverteren.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone