Providers

Informatie over diverse providers

 

Youfone sim only vergelijken


Meer informatie

Youfone is een provider met een aanbod van goedkope sim only abonnementen. Voor iedereen is een passend abonnement, ongeacht uw belgedrag. Bovendien maakt de aanbieder gebruik van het premium netwerk van KPN. Belminuten en sms’jes zitten in één bundel en daarnaast is het mogelijk een passend internetbundel toe te voegen.

 
Het is mogelijk via MyYoufone uw actuele belkosten in te zien, op deze manier houdt u uw belgedrag indien gewenst volledig onder controle, maar ook de belstatus App voorziet u in deze mogelijkheden. Daarnaast is het nog mogelijk om een belplafond en een dataplafond in te stellen, dit betekend dat ook dat u bij Youfone totale controle heeft. Met een sim only abonnement van Youfone profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis nummerbehoud
  • KPN netwerk
  • Buitenland modules
  • Mogelijkheid tot afrekenen per seconde
  • Voor 2 euro gratis onderling bellen
  • Voor 2 euro gratis onbeperkt sms’en
  • Blackberry mogelijk
  • Volledige controle over verbruik

 

Voordelig bellen in het buitenland

Bellen naar het buitenland kan erg duur uitvallen, hiervoor is een speciale module ontwikkeld genaamd op reis in de EU. Voor € 2,50 per dag voegt u deze bundel aan uw sim only abonnement toe en kunt u gebruik maken van 50 belminuten en/of sms’jes en 50 MB’s. Deze bundel kunt u dagelijks aan en uitzetten. Echter is dit niet per definitie nodig, want als u niet internet, sms’t of belt, dan wordt dit bedrag ook niet in rekening gebracht. De 2,50 euro per dag gaat pas in vanaf het moment dat u belminuten, sms’jes of KB’s verbruikt.

 

Belplafond en dataplafond

Youfone-blackberryYoufone vindt het belangrijk dat haar klanten totale controle hebben over hun eigen rekeningen. Hierdoor is er ook een speciale app ontwikkeld waarmee het verbruik gecontroleerd kan worden, maar ook een eigen online omgeving.
 
Echter wil Youfone het voor haar klanten nog beter maken en heeft daardoor zowel een belplafond als dataplafond geïntroduceerd. Het plafond zorgt ervoor dat u nooit onverwachte rekening krijgt. Want u geeft zelf een limiet aan, heeft u dit limiet verbruikt dan stoppen de services. Bij 80 procent ontvangt u al een notificatie sms en bij 100 procent nog eens. Maar het blijft niet bij een sms, want u kunt gewoon niet meer bellen, sms’en en internetten. Hierdoor komt u ook niet in de verleiding. Deze plafonds zijn dan ook ideaal voor wanneer u een sim only abonnement voor uw kind zoekt.
 
Naar provider

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone