Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Robin Mobile onbeperkt binnen de EU

Robin Mobile biedt als provider abonnementen met een onbeperkt aantal belminuten, SMS-berichten en internet MB’s in Nederland. De provider gaat vooruitlopend op het verdwijnen van de roamingkosten echter nog een stap verder. Sinds 1 februari zijn de belminuten, SMS-berichten en internet MB’s in heel de EU geldig. Dat betekent dat klanten zich geen zorgen meer hoeven te maken over kosten over de grens, zolang ze binnen de EU blijven betalen ze daarvoor een vast bedrag per maand om onbeperkt gebruik te maken van hun mobiele telefoon.
 

Onbeperkt bellen, sms-en en internetten

De roamingtarieven binnen de EU zullen per 15 juni van dit jaar volledig komen te vervallen. Robin Mobile heeft echter besloten om daar niet op te wachten en er al voor die tijd voor te zorgen dat klanten daar geen last meer van hebben. Reizende klanten en mensen die veel binnen Europa op vakantie gaan kunnen nu in heel de EU gebruik maken van het aanbod tot onbeperkte belminuten, SMS-berichten en internet MB’s. Dit is bovendien goed nieuws voor mensen die op de grens wonen, omdat zij nu zonder problemen kunnen overschakelen naar een Belgisch of Duits netwerk als het Nederlandse bereik tegenvalt.
 

Geen limiet voor maximaal aantal dagen per jaar

maximaal-dagenOpvallend genoeg hanteert Robin Mobile bovendien geen limiet voor het aantal dagen per jaar waarin klanten gebruik mogen maken van de buitenlandse netwerken. Sommige andere providers hebben aangekondigd dat hiervoor een limiet van bijvoorbeeld 60 dagen per jaar zal gelden. Robin Mobile hanteert geen limiet en biedt het onbeperkt internet, bellen en SMS-en zonder aanvullende voorwaarden aan.
 
Dit betekent dat Robin Mobile het ‘onbeperkt’-karakter zoals we dat in Nederland inmiddels een paar jaar kennen ook in de rest van de EU zal gaan toepassen, zodat klanten daar zonder zorgen gebruik van kunnen maken.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone