Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Robin Mobile ook te koop op postkantoren

Robin Mobile is een sim only provider die er vrij recent in de telecom wereld bij is gekomen. De provider heeft een uniek concept waarbij er alleen onbeperkte sim only pakketten verkocht worden. Maar nu wordt het nog unieker doordat deze vanaf nu ook gekocht kunnen worden op PostNL postkantoren.
 

Overeenkomst gesloten

Robin Mobile heeft een overeenkomst gesloten met de grootste postbezorger van Nederland, namelijk PostNL. Bij alle PostNL postkantoren is het vanaf nu dan ook mogelijk een Robin Mobile sim only pakket aan te schaffen.
 
Voorheen was het alleen mogelijk een sim only abonnement af te sluiten via het internet en duurde het minimaal 1 werkdag voordat u de simkaart in huis had. Door deze nieuwe verkoopwijze kunt u er dus ook voor kiezen een PostNL postkantoor te bezoeken en beschikt u direct over de simkaart en kunt u direct aan de slag. Hierdoor bespaart u de verzendtijd, wat voor sommige gebruikers ideaal is doordat zij het eigenlijk direct nodig hebben.
 

Exclusief Robin Mobile

exclusief-robinU zult wellicht denken dat door deze strategische zet van Robin Mobile alle andere providers ook snel zullen volgen en verkocht worden via de PostNL postkantoren. Maar dit is niet het geval en er blijft een exclusiviteit voor Robin Mobile. Dit komt volgens Robin Mobile doordat hun product goed verkoopbaar is. Er zijn geen vaste contracten of ellendig veel keuze mogelijkheden.
 
Drie sim only pakketten zijn mogelijk waarbij elk product onbeperkt is zonder addertjes, dus echt onbeperkt. Het enige verschil zit hem in de snelheid van het mobiele internet. Doordat de verkoopkeuze beperkt is, is dit ook makkelijk verkoopbaar voor PostNL. De medewerkers hoeven geen ingewikkelde uitleg aan klanten te geven en hierdoor hoeven deze medewerkers ook niet uitgebreid getraind te worden om dit te kunnen verkopen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone