Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Robin Mobile veranderd abonnementen 11 januari

Begin januari kwam het nieuws naar buiten dat Robin Mobile een verandering gaat aanbrengen in de abonnementen. Er worden een flink aantal wijzigingen doorgevoerd. Zowel nieuwe als bestaande klanten krijgen met deze veranderingen te maken. De bundels die eerder werden aangeboden zullen helemaal veranderd zijn. In plaats van deze bundels worden er twee nieuwe varianten geïntroduceerd. Huidige klanten kunnen profiteren van een snelheidsverhoging, goed nieuws dus!

 

Nieuw abonnement Robin Entree

nieuw-abonnementEen van de nieuwe abonnement is Robin Entree, een abonnement waar u straks 14,95 euro per maand voor moet betalen. Voor dit bedrag kunt u onbeperkt sms’jes versturen, bellen en data verbruiken. De maximale datasnelheid bedraagt 64 Kbps, een snelheid waarmee u prima kunt surfen. Het openen van video’s en foto’s zal met deze snelheid wel wat trager gaan. Het tweede nieuwe abonnement is het Robin Klein Zakelijk abonnement. Dit is vergelijkbaar met Robin Entree. Het verschil is de doelgroep, het Robin Klein Zakelijk is speciaal bedoelt voor de zakelijke markt. Voor een bedrag van 29,95 euro (ex. btw) kan er onbeperkt gebruik gemaakt worden van sms, internet en bellen. De downloadsnelheid wordt gelimiteerd op 1 Mbps.

 

Fair Use Policy

Voor de onbeperkt bundels met hoge snelheden geldt wel een zogenaamde Fair Use Policy. Als u boven een bepaalde limiet komt dan wordt de downloadsnelheid naar beneden bijgesteld. Wat de hoogte van deze limiet is kunnen wij u niet exact vertellen, dit kan per abonnement verschillen namelijk. Onbeperkt is dus niet helemaal onbeperkt. Het is goed om daar rekening mee te houden als u voor één van de abonnementen van Robin Mobile kiest.

 

Huidige abonnementen worden omgezet

Bent u momenteel klant bij deze provider en heeft u het Robin Heel Snel bundel? Deze bundel gaat verdwijnen. Er komt een nieuwe abonnementsvorm waarmee u tot 8Mbps kunt internetten. Dit was eerst 2 Mpbs, u gaat er dus behoorlijk op voorruit. Ook de overige bundels worden qua snelheid verhoogd, iedereen profiteert dus mee!

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone