Blog

Allerlei leuke en interessante artikelen

 

Robin Mobile verkrijgbaar bij Primera

Robin Mobile was lange tijd een online provider, maar is nu ook beschikbaar bij Primera. Dat betekent dat het in de winkel mogelijk is om een sim only abonnement van deze provider af te sluiten, waarbij de medewerkers enig advies kunnen uitbrengen over het te kopen product.
 

Naar de winkel en product kiezen

Om Robin Mobile bij een Primera aan te schaffen is het uiteraard van belang om daarvoor naar de winkel te gaan. Daar kunt u de simkaart kopen die u nodig heeft om het abonnement te gebruiken. De kosten voor de simkaart bedragen eenmalig €9,95, daarnaast betaalt u geen aansluitkosten.
 
product-kiezenSamen met de medewerker van Primera kunt u vervolgens een Robin Mobile product kiezen, afhankelijk van de manier waarop u gebruik wilt maken van uw mobiele telefoon en het abonnement. Er zijn verschillende producten beschikbaar, waarbij nummerbehoud altijd gratis is. Dat betekent dat u een nieuw sim only abonnement af kunt sluiten, terwijl u gewoon kunt blijven bellen met het nummer dat anderen op dit moment al van u hebben.
 

Aan de slag met Robin Mobile sim only

Zodra u de simkaart heeft gekocht en u een product heeft uitgezocht kunt u gebruik gaan maken van Robin Mobile. Dat betekent in de praktijk dat u onbeperkt kunt genieten van uw mobiele telefoon, voor een vast bedrag per maand. De provider biedt abonnementen met een onbeperkt aantal MB’s, SMS-berichten en belminuten, waardoor het niet meer nodig is om het verbruik in de gaten te houden.
 
Uiteraard is het ook mogelijk om Robin Mobile online te blijven bestellen, zoals dat voorheen ook al het geval was. Er is wat dat betreft alleen een nieuwe optie bijgekomen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone