Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only abonnement voor uw kind

Uw kind kan geen eigen sim only abonnement afsluiten, tenminste wanneer uw kind nog geen 18 jaar oud is. Onder de 18 jaar is het namelijk niet mogelijk het contract op eigen naam te plaatsen. Doorgaans zijn het dan ook de ouders die hiervoor zorgdragen. Echter is het wel zo dat als uw kind over de maandelijkse kosten heen gaat dat u hiervoor verantwoordelijk bent. U kunt hier uiteraard afspraken over maken met uw kind, dat deze kosten ook op hen komen te vallen. Echter vinden veel ouders dit een moeilijke keuze, omdat zij hun kind willen behoeden voor de extra kosten. Voornamelijk pubers kunnen nogal eens onverstandige keuzes maken waardoor de rekeningen enorm hoog op kunnen lopen. Een optie om dit tegen te houden is te kiezen voor een andere beloplossing als prepaid of een belplafond.

 

Prepaid

prepaidSommige ouders willen liever niet een abonnement voor hun kind afsluiten omdat zij vrezen voor de hoge maandelijkse kosten die komen kijken bij het buiten de bundel bellen, internetten en/of sms’en. Prepaid is dan ook een oplossing hiervoor. Want bij prepaid kunt uw kind zelf een beltegoed kaart kopen, of u kunt uw kind er bijvoorbeeld 1 cadeau doen. Zodra het beltegoed op is, is het op. Uw kind kan dan ook niet meer bellen, dus onverwachtste kosten komen bij deze vorm niet kijken. Echter zijn de tarieven bij prepaid wel hoger dan bij een sim only abonnement.

 

Sim only provider met belplafond

Doordat de tarieven bij sim only goedkoper zijn is dit mogelijk interessanter. Bent u toch bang voor onverwachte kosten dan kunt u kiezen voor een sim only provider met belplafond. Dit plafond staat voor een maximaal bedrag. U kunt bijvoorbeeld instellen dat uw kind nooit meer mag verbellen/internetten en/of sms’en dan tien euro, of welk gewenst bedrag dan ook. Zodra dit plafond bereikt is kunt uw kind hier niet meer overeen. Dit maakt het hele proces omtrent onverwachtse kosten veilig. Bovendien kunt uw kind veel meer bellen/internetten en sms’en voor hetzelfde geld als wanneer er voor prepaid was gekozen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone