Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only contractduur

Bent u van plan om een sim only abonnement af te sluiten? Let dan goed op de contractduur, aangezien dit bepaalt hoe lang u gebruik kunt maken van het abonnement, of hoe lang u er aan de andere kant aan vastzit. Weet u bijvoorbeeld nog niet goed hoeveel belminuten of MB’s u per maand nodig heeft? Dan is het verstandig om de sim only contractduur niet te lang te kiezen, of een relatief klein abonnement af te sluiten dat u later nog uit kunt breiden.
 

1- of 2-jarig contract

In de meeste gevallen heeft u bij de sim only provider de keuze uit een sim only contractduur van 1 of 2 jaar. Dit zijn de gebruikelijke termijnen binnen de wereld van mobiele telefonie. Over het algemeen liggen de kosten per maand net iets lager, wanneer u besluit een contract voor 2 jaar af te sluiten. Wilt u aan de andere kant iets meer flexibiliteit, of kent u de provider nog niet zo goed? Dan is het waarschijnlijk verstandig om de sim only contractduur te beperken tot 1 jaar.
 

Sim only per maand

contractduurKent u de provider die u op het oog heeft nog maar nauwelijks, of heeft u het idee dat het aantal belminuten dat u gebruikt wel eens hoger of lager uit zou kunnen vallen? Het is tegenwoordig ook mogelijk om sim only abonnementen af te sluiten, met een contractduur van maar 1 maand. Dat betekent dat u iedere maand de mogelijkheid heeft om op te zeggen, of het abonnement aan te passen aan de wensen die u op dat moment heeft.
 
Houd er rekening mee dat deze korte sim only contractduur er over het algemeen voor zal zorgen dat de kosten per maand wat hoger uitvallen. Dat is de prijs die u betaalt voor de flexibiliteit die u er aan de andere kant voor terugkrijgt.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone