Sim only controleren op voorwaarden

Gebruik maken van een sim only, maar eerst de verschillende abonnementen controleren op de voorwaarden? Het is de moeite waard om na te gaan wat de snelheid van het mobiele internet is en hoe de provider om gaat met kosten buiten de bundel. Kijk bovendien goed naar wat er gebeurt op het moment dat de internetbundel op is. Sommige providers brengen dan hoge extra kosten in rekening, anderen bieden extra bundels aan of knijpen de snelheid en laten u er nog wel gewoon gebruik van maken.
 

Snelheid van het mobiele internet

snelheidHet is met betrekking tot de voorwaarden van een sim only abonnement allereerst de moeite waard om goed te kijken naar de snelheid van het internet. Het mobiele internet kunnen we inmiddels gebruiken op basis van 4G. Dit is bijna net zo snel als de wifi-verbinding thuis, er zijn hoge snelheden mogelijk. 3G is al een stuk minder snel, maar nog altijd rapper dan 2G. Kijk goed of de provider bijvoorbeeld 14,4 Mb/s (3G) aanbiedt, dat de snelheid lager ligt of dat er een 4G-verbinding beschikbaar is voor hoge snelheden.
 

Kosten buiten de bundel

Een sim only abonnement kent een bepaalde bundel, bijvoorbeeld met 200 belminuten per maand. Het is in de voorwaarden van de sim only aansluiting verstandig om goed na te gaan wat er gebeurt wanneer de bundel op is. Lopen de kosten dan ineens flink op of is het mogelijk om gebruik te maken van een nieuwe bundel? Bekijk bovendien ook de bijkomende kosten voor de aansluiting en bijvoorbeeld om uw huidige nummer over te nemen. Op die manier krijgt u een goed beeld van de voorwaarden van een sim only abonnement, zodat u op basis van de onderlinge verschillen een goede keuze kunt maken.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden